SZÉCHENYI 2020

A Kancellár.hu Zrt. a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap finanszírozásával „NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő funkcióinak fejlesztése” tárgyában vezet projektet az Új Széchenyi Terv keretében. Ennek folyamatáról, illetve státuszáról folyamatosan tájékozódhat oldalunkon.


A kedvezményezett neve – Kancellár.hu Informatikai Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A projekt címe - „NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő funkcióinak fejlesztése

a szerződött projekt összege - 206 801 500 Ft

a szerződött támogatás összege – 93 060 675 Ft

a támogatás mértéke (%-ban) – 45%

a projekt befejezési dátuma – 2015. december 31.

projekt azonosító száma - PIAC_13-1-2013-0264

a projekt tartalmának bemutatása

A log menedzsment legnagyobb kihívása egyrészt a sokfajta logforrás és ezek formátumai, illetve az, hogy milyen módon képes a log menedzsment eszköz ezeket a napló adatokat begyűjteni vagy elhozni. A jelen projekt ezen problémákra és feladatokra ad hatékony és napjaink IT színvonalán túlmutató, világszínvonalú választ. Általánosságban elmondható, nem megoldott az elosztott rendszerű agent alapú naplógyűjtés. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termékkel ezt a piaci rést kívánjuk megcélozni, amely meglétét már számos ügyfelünk és partnerünk kérése igazolt. Egy gyártónál sincs jelenleg lehetőség arra, hogy elosztott log feldolgoztatással működjön a naplógyűjtés. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő alkalmazás ezt a problémát kívánja megoldani úgy, hogy minden agent központilag menedzselhetővé válik.

Termék főbb funkciói

Központosított agent telepítés push és pull módszerrel.

Agent vezérlés

Agent monitorozás

Agent konfigurációs profilok kezelése.

Központi tanúsítvány kezelés

Termék főbb elemei

NXLOG Manager alkalmazás kifejlesztése

Támogatott eseményforrások bővítése

Agent oldali statisztikai számlálók és változók illetve korrelációs képességek továbbfejlesztése

Az elmúlt időszakban a jelenlegi és potenciális ügyfeleinktől számos visszajelzés érkezett a naplógyűjtő és elemző termékünk funkcionalitását illetően. Ezen visszajelzések alapján igen nagy kereslet mutatkozik a NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő alkalmazás iránt amellyel a logelemző termékünket is erősíteni tudnánk egy professzionális naplógyűjtő és menedzsment eszköz formájában. Ezen NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termékkel a jelenlegi log menedzsment termékvonalunk funkcionalitását bővítenénk, illetve fejlesztenénk tovább oly módon, hogy a piac egy szélesebb szegmensét is képesek legyünk lefedni. A log menedzsment legnagyobb kihívása egyrészt a sokfajta logforrás és ezek formátumai, illetve az, hogy milyen módon képes a log menedzsment eszköz ezeket a napló adatokat begyűjteni vagy elhozni. A jelen projekt ezen problémákra és feladatokra ad hatékony és napjaink IT színvonalán túlmutató, világszínvonalú választ. Általánosságban elmondható, nem megoldott az elosztott rendszerű agent alapú naplógyűjtés. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termékkel ezt a piaci rést kívánjuk megcélozni, amely meglétét már számos ügyfelünk és partnerünk kérése igazolt. Egy gyártónál sincs jelenleg lehetőség arra, hogy elosztott log feldolgoztatással működjön a naplógyűjtés. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő alkalmazás ezt a problémát kívánja megoldani úgy, hogy minden agent központilag menedzselhetővé válik.

Termék főbb funkciói

Központosított agent telepítés push és pull módszerrel.

Agent vezérlés

Agent monitorozás

Agent konfigurációs profilok kezelése.

Központi tanúsítvány kezelés

Termék főbb elemei

NXLOG Manager alkalmazás kifejlesztése

Támogatott eseményforrások bővítése

Agent oldali statisztikai számlálók és változók illetve korrelációs képességek továbbfejlesztése

Az elmúlt időszakban a jelenlegi és potenciális ügyfeleinktől számos visszajelzés érkezett a naplógyűjtő és elemző termékünk funkcionalitását illetően. Ezen visszajelzések alapján igen nagy kereslet mutatkozik a NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő alkalmazás iránt amellyel a logelemző termékünket is erősíteni tudnánk egy professzionális naplógyűjtő és menedzsment eszköz formájában. Ezen NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termékkel a jelenlegi log menedzsment termékvonalunk funkcionalitását bővítenénk, illetve fejlesztenénk tovább oly módon, hogy a piac egy szélesebb szegmensét is képesek legyünk lefedni.